• Кейси
  • BEEF м'ясо&вино - серед фіналістів EMEA SABRE Awards 2014
BEEF м'ясо&вино - серед фіналістів EMEA SABRE Awards 2014

Вже протягом 10-ти років SABRE Awards щорічно визначає компанії, які досягли найкращих результатів у Public Relations. Спільний проект Mainstream Communication & Consulting та ресторану BEEF м'ясо&вино «Меню по дієті Дюкана від ресторану BEEF meat&wine» увійшов до ТОП-5 кращих кампаній в номінації FOOD SERVICE. Фіналістів обирали серед 2400 претендентів (рекордна кількість заявок за всю історію конкурсу), що представляють 40 країн. Конкуренцію Mainstream складуть такі проекти:

  • Calling for Quality Scouts - McDonald's with Blue Rubicon;
  • First Starbucks on a Train - Starbucks with Edelman;
  • McDonald's Truthseekers - McDonald's Polska with 24/7 Communications;
  • Putting Moscow on the gastronomic map - Sirha with PRP A Weber Shandwick Affiliate Company.

Церемонія нагородження переможців відбудеться 20 травня 2014 року в Лондоні.

SABRE Awards – найбільший в світі міжнародний конкурс у сфері public relations, що відзначає преміями видатні досягнення в сфері брендінгу і репутаційному менеджменті. Проводиться щорічно компанією The Holmes Group, яка надає найповніший і найдетальніший аналіз глобального ринку PR та випускає рейтинг PR-компаній Global Rankings Report.

Співпраця Mainstream Communication & Consulting та ресторану BEEF м'ясо & вино.

В рамках PR та івент-супроводу BEEF м'ясо & вино став першим рестораном в Україні, який створив подібне меню. Шеф-кухар закладу Олег Старун розробив кожну страву відповідно до методики доктора Дюка, при цьому зберігши рівень високої кухні.

information
П'єр Дюкан

найзнаменитіший дієтолог Франції, який на сьогоднішній день має мільйони послідовників у всьому світі, - особисто був присутній на заході. Під час презентації нового меню відвідувачі ресторану отримали унікальну можливість особисто поставити всі питання знаменитому дієтологу. Як правильно харчуватися і жити, як закріпити результат дієти - П'єр Дюка розкрив всі тонкощі своєї системи.