Про проект

Ресторан «BEEF м’ясо і вино» жадав визнання поціновувачів. Правильно обсмажені ніжні стейки з американської та української яловичини, якісне вино, затишна атмосфера...- ідеальні складові для романтичних побачень, зустрічей із друзями і діловими партнерами, чи просто для вечері після виснажливого робочого дня.

Ми мали розробити і впровадити відповідні PR-стратегії. Ми розуміли, що інформаційні приводи і заходи мають бути унікальними і повністю відображати неповторний дух ресторану.

Все, що ми робили, було спрямовано на підвищення популярності цього закладу і збільшення числа його відвідувачів.

Для цього ми задіяли багато креативу та запровадили абсолютно нові підходи.

results
  • У 2013 році ресторан «BEEF м’ясо&вино» був нагороджений сертифікатом відзнаки TripAdvisor.
  • У грудні 2013 року ресторан став «Кращим м’ясним рестораном України» за версією ресторанної премії «Сіль».
  • Впродовж двох місяців після презентації було реалізовано понад 500 найменувань зі спеціального меню за системою харчування Дюкана.
Що ми зробили
Що ми зробили
  • Робота зовнішнього прес-офісу: написання та розповсюдження матеріалів, відповіді на запити ЗМІ, ініціювання коментарів, статей і фотосесій.
  • Проведення дитячих майстер-класів (Різдвяна майстерня Санти).
  • Святкування дня народження ресторану.
  • Майстер-клас із приготування стейків для ЗМІ.
  • Презентація сезонних меню.
  • Презентація нового дієтичного меню за системою харчування П’єра Дюкана самим месьє Дюканом.

Детальніше
Що ми зробили
Що ми зробили
  • Робота зовнішнього прес-офісу: написання та розповсюдження матеріалів, відповіді на запити ЗМІ, ініціювання коментарів, статей і фотосесій. 
  • Проведення дитячих майстер-класів (Різдвяна майстерня Санти).
  • Святкування дня народження ресторану.
  • Майстер-клас із приготування стейків для ЗМІ.
  • Презентація сезонних меню.
  • Презентація нового дієтичного меню за системою харчування П’єра Дюкана самим месьє Дюканом.
Детальніше
Що ми зробили
Що ми зробили
  • Робота зовнішнього прес-офісу: написання та розповсюдження матеріалів, відповіді на запити ЗМІ, ініціювання коментарів, статей і фотосесій.
  • Проведення дитячих майстер-класів (Різдвяна майстерня Санти).
  • Святкування дня народження ресторану.
  • Майстер-клас із приготування стейків для ЗМІ.
  • Презентація сезонних меню.
  • Презентація нового дієтичного меню за системою харчування П’єра Дюкана самим месьє Дюканом.
Детальніше
Що ми зробили
Що ми зробили
  • Робота зовнішнього прес-офісу: написання та розповсюдження матеріалів, відповіді на запити ЗМІ, ініціювання коментарів, статей і фотосесій.
  • Проведення дитячих майстер-класів (Різдвяна майстерня Санти).
  • Святкування дня народження ресторану.
  • Майстер-клас із приготування стейків для ЗМІ.
  • Презентація сезонних меню.
  • Презентація нового дієтичного меню за системою харчування П’єра Дюкана самим месьє Дюканом.

Детальніше
Руслан Шибаєв, ресторатор, власник ресторану «BEEF м’ясо&вино»
Руслан Шибаєв, ресторатор, власник ресторану «BEEF м’ясо&вино»

«Я радий, що тепер в Києві є нові заклади, де кожен, хто бажає харчуватися правильно, отримає таку можливість. Адже якість їжі, яку ми споживаємо, має безпосередній вплив на якість нашого життя. У наш час здоров’я — найпервіша цінність. Хтось називає це модою на здорове харчування. Особисто я дуже сподіваюся, що мода ця буде не швидкоплинною, а стане новою «класикою». У тому числі й в Україні».

Детальніше